søndag den 18. oktober 2009

Bålmad

Vores flotte "Ingrid marie" æbletræ i haven, gav anledning til ideen om bålmad.
Vi har et dejligt bålsted i haven, så nu skal der bare tændes op.
Imens bålet kom igang, fandt vi de nødvendige remedier frem, så vi kunne lave fyldte æbler. Opskriften er her: http://skoven-i-skolen.dk/default.asp?m=15&a=959

Æblerne udhules...
Og fyldes med en blanding af smør, farin, kanel og rosiner.
Vi fik undervejs ideen om, at vi ville prøve med bananer også. De blev fyldt med farin og rosiner.
Så er det tid til at sætte gryden over bålet. (Bananerne skal dog ikke have så længe som æblerne, så de kom først på lidt senere)
Det simre og skaber hygge:-)Æblerne har nu fået ca. 10 min. , så nu er det tid til at komme bananerne i gryden.
Efter yderligere 10 min. ser det ud til at vores frugtparadis er færdig.
Sådan blev resultatet.... nu glæder vi os bare til at smage.
Lidt cremefraise til gjorde underværker.
Det smagte virkelig godt:-)

1 kommentar:

  1. Uhm det ser lækkert ud, bananerne kunne evt."peppes op" med lidt whisky.

    SvarSlet