Vores flotte "Ingrid marie" æbletræ i haven, gav anledning til ideen om bålmad.
Du kan læse mere om æblesorten her: http://www.havenyt.dk/artikler/koekkenhaven/frugttraeer_og_buske/562.html
Vi har et dejligt bålsted i haven, så nu skal der bare tændes op.
Imens bålet kom igang, fandt vi de nødvendige remedier frem, så vi kunne lave fyldte æbler. Opskriften er her: http://skoven-i-skolen.dk/default.asp?m=15&a=959
Imens bålet kom igang, fandt vi de nødvendige remedier frem, så vi kunne lave fyldte æbler. Opskriften er her: http://skoven-i-skolen.dk/default.asp?m=15&a=959
Æblerne udhules...
Og fyldes med en blanding af smør, farin, kanel og rosiner.
Vi fik undervejs ideen om, at vi ville prøve med bananer også. De blev fyldt med farin og rosiner.
Uhm det ser lækkert ud, bananerne kunne evt."peppes op" med lidt whisky.
SvarSlet